Laitevuokraus

Hytky vuokraa PK-seudulla monenlaista tapahtumien järjestämiseeen liittyvää kalustoa ja tekniikkaa. Vuokrauspalveluita tarjoamme kaikille, niin yksityishenkilöille ja yrityksille kuin opiskelijajärjestöille ja erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Meiltä löytyy monenlaista äänentoistokalustoa, diskovaloja ja dj-laitteita. Varastomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampissa (Leppäsuonkatu 11). Emme tarjoa kuljetuspalvelua, vuokraajan tulee järjestää tavaroiden nouto ja palautus! Äänentoiston pystytys- ja purkupalvelusta voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Alla listattuna erilaisia vuokrapaketteja. Voimme myös suunnitella yhdessä juuri oikeanlaisen kokoonpanon tilaisuuteen kuin tilaisuuteen (ks. vuokrattava kalusto). Vuokra maksetaan joko käteisellä noudon yhteydessä tai etukäteen tilille (OP 572302-243983), jolloin laitteet luovutetaan maksukuittia vastaan. Muut ehdot: vuokrasopimus.

Huom! Hytkyllä ei ole säännöllistä toimistopäivystystä, joten laitteiden täsmällinen luovutus- ja palautusajankohta sovitaan vuokrausvastaavan kanssa.

 

Valot ja efektit

”LED-spotit”

Monikäyttöiset väriä vaihtavat LED-valonheittimet, joista voit valita värin itse. Sopivat tunnelmavalaistukseksi myös arvokkaampiin tilaisuuksiin tai diskovaloiksi. Valot voi asettaa vilkkumaan musiikin tahdissa, vaihtamaan väriä tasaisin väliajoin tai pysymään tietyn värisinä. Sisältää 8 kpl Stairville LED PAR-64 -valonheitintä yhdessä kuljetuslaatikossa. Valot ovat DMX-yhteensopivia.

”Disco-valot”

Muuvit kuin Travoltalla, mutta puitteet vajavaiset? Älä huoli, meiltä saat vilkkuvat, pyörivät ja värikkäät diskovalot, jotka saavat kuolevankin tähden loistamaan tanssilattialla. Sisältää 4 kpl PAR56-valospottia (+värikalvot), 1 kpl iso peilipallo (+moottori & kohdevalo), 2 kpl flower-valoa, valo-ohjain, 1 kpl savukone (Martin magnum 2000 +ohjain ja savuneste), kaikki johdot ja kuljetuslaatikot.

”Teknovalot”

Savua, strobon välkettä, vilkkuviä värispotteja. Sisältää 6 kpl PAR56-spottia (+värikalvot), switchpack (vilkuttaa valoja), strobo 1500w (+ohjain), 1 kpl savukone (Martin magnum 2000 +ohjain ja savuneste).

Äänentoisto

”Aktiiviäänentoisto”

Helppokäyttöinen aktiiviäänentoisto, ei erillisiä vahvistimia, kevyet kantaa. Sopii taustamusiikin järjestämiseen tai äänentoistoksi 80-120 hengen tapahtumiin. Soita musiikkia vaikka suoraan ipodilta, läppäriltä tai liitä dj-laitteet. Yläpäät sopivat myös monitorikaiuttimiksi vaikka bändille tai dj:lle. Sisältää 2kpl RCF Art 310A-aktiivikaiutinta ja Mackie SRM1801 subwooferin, jalustat ja XLR-johdot.

Lisämaksusta on mahdollista saada mukaan Phonic AM 240D-mikseri, Shure SM58-mikki, mikkiständi ja johdot.

”HYTKY Sound System”

Ei vuokrata tällä hetkellä.

Yhteydenotot:

Huom! Otathan yhteyttä vähintään viikkoa ennen haluttua vuokrauspäivämäärää.

Sähköpostilla:

vuokraus (at) hytky (piste) org

Lomakkeella:

Lomake on väliaikaisesti poissa käytöstä.

HYTKY tarjoaa edullista tapahtumatekniikan laitevuokrausta PK-seudulla. Hakusanat: Helsinki, PA, peilipallo, diskopallo, savukone, äänentoisto, äänentoistoa, strobo, diskovalot, valot, kaiuttimet, dj laitteet, vuokraus, vuokraaminen, vuokrataan, vuokralle, vuokrausta, vuokraamo, vuokrattavana


Hytky.orgin viestiarkisto >>

Viestikategoriat